Kaupunginjohtaja Minna Arve tapaa läntisen Turun asukkaat verkossa

  • Posted on: 23 October 2020
  • By: webmaster

Minna Arve kyläilee Turun asuinalueilla tänä syksynä verkon välityksellä. Ensimmäinen Kaupunginjohtaja kylässä -virtuaalivierailu vie 29.10. Länsi-Turun asukasyhdistyksen kutsusta läntisiin kaupunginosiin. 

 

Tervetuloa mukaan linjoille torstaina 29. lokakuuta 2020 klo 17.30–19.00 keskustelemaan läntisen Turun asioista!

Kaupunginjohtajan lisäksi mukana keskustelemassa on Turun kaupungin työntekijöitä eri aloilta. Asukkaiden toiveesta tilaisuudessa käsitellään etenkin Länsikeskuksen terveyspalveluita, koulun ympäristön kehittämistä sekä alueen luonnon merkitystä ja -suojelua.

- Keväällä jouduimme koronatilanteen vuoksi perumaan Turun asuinalueiden Kaupunginjohtaja kylässä -vierailut kokonaan. Nytkään koronatilanne ei salli paikan päälle kokoontumista, mutta järjestämme tilaisuuden verkossa. Tämä on ensimmäinen kyläily laatuaan, joten toivon, että saamme osallistujilta palautetta paitsi Länsikeskuksen asioista myös virtuaalivierailun onnistumisesta, sanoo  aluetyönkehittäjä Katri Arnivaara.

Asukastapaamiseen voi ilmoittautua ennakkoon 28.10. asti. 
Klikkaa ilmoittaututumaan
Ilmoittautuneille lähetetään kutsulinkki, jolla pääsee mukaan Teams-kokoukseen keskustelemaan ja esittämään mielipiteitä.

Tapahtumaa voi seurata myös Facebookin Live-lähetyksessä.