Ajankohtaista

Syyskuussa äänestetään Asukasbudjetista - länsiturkulaisten osuus 100.000€

  • Posted on: 25 August 2020
  • By: webmaster

Asukasbudjetti on Turun kaupungin tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia. Osallistuva budjetointi tarkoittaa talouden ja demokratian yhdistämistä. Turkulaiset pääsevät ehdottamaan, kehittämään ja äänestämään siitä, miten osa kaupungin budjetista käytetään hyvinvoinnin edistämiseksi.

 

Länsi-Turun Kaupunginosaparlamentin alustava asialista, aikataulu ja avainteemoja 2019

  • Posted on: 15 May 2019
  • By: webmaster

Aikataulu:

Klo                              

17:30             Esko Matti Pulkkinen, puheenjohtaja, Länsi-Turun asukasyhdistys: Tilaisuuden avaus

17:35             Tapio Peltomaa, kaupunkitutkija: Länsi-Turun kaupunginosaparlamentin asialistan ja osallistujien esittely sekä taustoitus

17:40             Janne Tolonen, vesiasiantuntija, Valonia: Vesistöjen ja viheralueverkoston merkitys asukasviihtyvyyden kehittämisessä ekologisesti kestävän kaupunkiympäristön kehittämisessä

Länsikeskus kaupunkilaisten kohtaamispaikkana?

  • Posted on: 2 March 2019
  • By: webmaster

Lauantaina 2.3.19 klo 11-14 järjestetään kauppakeskus Länsi1:ssä ensimmäistä kertaa Länsi-Turun talviparlamentti. Kaupunkilaisten kanssa keskustelemassa eturivin päättäjiä, eduskuntaehdokkaita ja Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen. 

Talviparlamentin tavoitteena on lisätä kaupunkilaisten ja päättäjien välistä vuoropuhelua sekä edistää läntisen Turun asukkaiden palvelutarjontaa ja yleistä viihtyvyyttä. 

Länsi-Turun talviparlamentti 2.3.2019 klo 11-14 Länsi1:ssä

  • Posted on: 22 February 2019
  • By: webmaster

Kaupunginosan ja koko läntisen Turun kehittämisestä, palveluista ja tulevaisuudesta keskustelevat alueen asukkaat ja Turun päättäjät. Talviparlamentti tarjoaa asukkaille ja päättäjille mahdollisuuden tarkastella vuodesta 2011 lähtien joka keväänä järjestetyn Länsi-Turun kaupunginosaparlamentin aluekehityslinjausten edistystä ja mahdollisia muutostarpeita. Seurantatapahtumalla on siis tavoitteena vauhdittaa päätösten etenemistä ja aluekehitystä.

 

Sivut