Kahdeksas Länsi-Turun Viikko käynnistyi LänsikeskusTreffeillä

  • Posted on: 30 May 2018
  • By: webmaster

Länsi-Turun kaupunginosaviikkoa vietettiin jo kahdeksatta kertaa toukokuun kolmannella viikolla. Tänä vuonna tapahtumaviikko käynnistyi maanantaina 14.5. LänsikeskusTreffi-tapahtumalla, joka oli siirretty aiempien vuosien perjantain paikalta viikon alkuun. Alueen asukkaita ja asiakkaita treffattiin jälleen Citymarketin ja Prisman kauppakäytävillä ja Turun Seutusanomien toimituksen sekä Länsi-Turku ry:n treffitiimi sai jälleen monipuolista kansalaispalautetta kauppakeskuksen asiakkailta.

 

Aiempien vuosien tapaan muun muassa julkisten palvelujen puute, terveyskeskuksen sijainti keskustassa ja Länsikeskuksen kauan kaivattu kehittäminen puhuttivat asiakaskuntaa. Myös alkuvuodesta voimakkaana käynyt poliittinen debatti Turun joukkoliikennekysymyksestä herätti mielenkiintoa, koska Satakunnantie ja Länsi-Turku ovat Varissuolta Runosmäkeen/Raisioon kaavailtujen ratikka- tai ”superbussi”-linjausten keskiössä.

 

Treffeillä avattiin myös koko tapahtumaviikon jatkuva Turun Seutusanomien positiivisin länsiturkulainen -äänestys sekä Instagram-kuvakilpailu.

 

tp