Liikunta ja vapaa-aika

Länsi-Turun alueelta löytyy erinomaiset liikunta- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Alueelta löytyvät Impivaaran urheilukeskus jää-, palloilu- ja uimahalleineen, Impivaarasta lähtevät kuntoiluradat, useita Turun kaupungin pallokenttiä sekä erilaisia yksityisiä urheilu- ja harrastepaikkoja.

 

Uudistettu Teräsrautelanpuisto on suunniteltu kolmen sukupolven lähiliikunta- ja kohtaamispaikaksi. Kentällä on muun muassa rantalentopallo- ja koripallokentät, telineskeitti ja esteetön kuntorata. Este- ja tasapainoiluradalla voi temppuilla ja kehittää koordinaatiokykyä tai rauhallisesti kävellä ja ylläpitää terveyttä, virkeyttä ja elämäniloa. Talvella vauhtia voi ottaa pulkkamäessä. Tekemistä ja toimintaa on siis kaikenikäisille, -kokoisille ja -kykyisille. 

  

 

Vesipuisto Jukupark avasi ovensa kesällä 2010. Länsi-Turun Impivaaran urheilupuiston alueen vesipuistossa on 16 erikokoista vesiliukumäkeä ja muita vesilaitteita erityisesti lapsiperheille.

 

Impivaaran uimahallin vuonna 2009 alkanut suurremontti valmistui tammikuussa ja halli avautui täysin uudistettuna käyttäjilleen helmikuussa 2012. Uudistuneessa uimahallissa on peräti kahdeksan allasta ja Impivaara on vesipinta-alalla mitaten Suomen suurin uimahalli. 

Impivaaran uudistunut uimahalli on Suomen suurin.